Det er det første du ser. Det er også det første dine kunder eller gæster ser. En algebefængt facade, der byder alle velkommen.

Det er ikke ualmindeligt at alger, mos og skidt over tid sætter sit tydelige præg på facaden. Særligt nord-vendte facader er udsat. Kønt er det ikke, men det kan også have en kedelig konsekvens for selve facaden.

Facaderens eller algebehandling?

I nogle tilfælde kan en algebehandling af et udsat område være tilstrækkeligt. Det er eksempelvis nok, hvis du har været tidligt ude og ønsker at bekæmpe væksten, så snart den anes på facaden. Dette er en god løsning, da du på den måde sparer penge og bevarer en præsentabel ejendom.

En algebehandling vil dog først vise sit værd efter nogen tid. Behandlingen skal først have lov til at virke, hvorefter regn og sol skal gøre sin del.

En facaderens givet derimod et hurtigt resultat, og kan efterfølgende kombineres med imprægnering/overfladebehandling der forhindrer fugt og vandindtrængning, og derved begrænser alger, skimmel og anden begronings levevilkår.

Hvorfor vælge facaderens?

Det første argument er naturligvis facadens udseende. Du vil med en renset og præsentabel facade sende et positivt signal, og give et godt førstehåndsindtryk over for gæster og mulige kunder.

Alger, mos og lav er endvidere skadelige for facaden. Et klima som vi har i Danmark, giver på mange måder optimale vækstbetingelser, og det er derfor en udfordring du tvinges til at tage stilling til før eller siden. Jo før du bekæmper begroningen, desto nemmere og billigere vil en behandling være.

Det er på flere måder en investering at vælge facaderens. Men det betaler sig altid ind, hvad enten det er i flere gode kundeoplevelser eller en facade uden følgeskader af kraftig algevækst.

Abonnementsløsninger

Ønsker du en løbende behandling af den vækst der måtte opstå på dine facader, vil et årsabonnement være løsningen for dig. Et årsabonnement sikrer dig en flot og indbydende facade til hver en tid, og du undgår samtidig at skulle bekymre dig om bestilling og udførsel.

Vi tager kontakt til dig hvert år forud for behandlingen, så du altid er opdateret.