Fliserens kan gøre en verden til forskel for hvorvidt ejendommens ydre præsenterer fra sin bedste side. Det er bare pænere, når fliserne er enten nylagte eller nyrensede.

Alger og flisepest er et almindeligt problem for danske villaejere, boligforeninger og virksomheder. Derfor er det en nødvendighed, at fliserne behandles løbende, hvis de skal fremstå som nye. Dette kan ske ved algebehandling i lette tilfælde eller ved fliserens i de mere grelle tilfælde.

Miljøvenlig fliserens – hele vejen

Vi benytter ikke kemikalier ved fliserens. Vores arbejde udføres udelukkende ved hjælp af rent vand – kun tilsat varme. Enderesultatet står ikke tilbage for andre metoder med kemi.

Vores overfladevasker sikrer endda, at dine fliser ikke beskadiges ved fliserens, som det kan ske uden brug af roterende dysser.

Fordele ved fliserens

  • Forlæng flisernes levetid
  • Sig farvel til glatte overflader
  • Øg ejendommens værdi
  • Misundelige naboer

Hvordan foregår fliserens hos Glad?

1. Indledende fase

Ved ankomst til en ejendom foretager vi en indledende besigtigelse af arealet. Efter denne gennemgang går vi i gang med selve fliserens, som vi altid udfører med hedvandsanlæg. Allerede efter step 1 vil du se en bemærkelsesværdig forskel på dine fliser.

2. Algebehandling

For at nå de dybereliggende lag i fliserne, foreslår vi altid at step 2 er en opfølgende algebehandling. Dette er for at sikre fuldt nedbrud af algevækst etc.

3. Imprægnering

Efter nogen tid når fliserne er ved at tørre op, kan fliserne imprægneres. Vi benytter et produkt som trænger ned i overfladen af fliserne og krystalliseres. Det beskytter efterfølgende flisen for vand, alger, pest og skidt. Dermed mindskes risikoen for nye alger og flisepest.

4. Fugesand

Som afsluttende step i en samlet fliserens-pakke fyldes flisefugerne med fugesand. Dette hindrer ukrudtssporer i at lægge sig mellem fliserne og slå rødder.

Hvad koster fliserens?

Hos Glad Rens er det ikke nødvendigt at tilkøbe samtlige 4 step. Det er naturligvis skønt at kunne læne sig tilbage og se hvordan den samlede pakke klares, mens du hygger dig på sofaen, men har du lyst til selv at tage dig af dele af behandlingen, er det også muligt.

Du kan se vores priser for fliserens i vores shop