Tagrenderens

Glad Rens tilbyder som en del af serviceviften tagrenderens til ejendomme på hele Sjælland og Fyn. Rensning af tagrender kan være besværligt for den gængse husejer, og flere og flere ejendomme bygges på en sådan måde, at der kan være meget højt fra jord til tagrender.

Derfor tilbyder vi en banebrydende løsning, hvor vi ved hjælp af et nyt koncept, støvsuger alle tagrender fra jorden. Opgaven klares derfor hurtigere og uden at løbe en større risiko ved brug af stiger, lift mv.

Hvorfor rense tagrenderne?

Mange er ligeglade med hvordan der ser ud i deres tagrender. Argumentet er ligetil; Ingen kan jo se det, så hvorfor bekymre sig om det?

Hvis man ikke gør noget ved sine tagrender i flere år, beder man om problemer. Stoppede tagrender er en stor synder når det kommer til alvorlige bygningsskader, og i mange tilfælde er boligejere gået forgæves ved forsikringen, da de ikke dækker manglende vedligehold.

Hvor højt kan Glad rense?

Når det drejer sig om rens af tagrender fra jorden, kan vi rense op til 16 meters højde. Det betyder, at langt de fleste ejendomme vil spare den udgift der er forbundet med eksempelvis liftleje.

Er tagrender placeret over 16 meter fra jorden, vil vi i stedet være nødt til arbejde fra lift. Som udgangspunkt er der ingen grænser for hvor højt vi kan komme op, så her er det kun liften der sætter grænser. Lifte går i en arbejdshøjde til i hvert fald 60 meter, så de fleste danske ejendomme er langt under denne maksgrænse.

Abonnement på rensning af tagrender

Tagrender skal renses løbende. Man løber en risiko, hvis man skyder rens af tagrender i længere tid. Med de regnmængder der er kommet i Danmark de senere år, er det afgørende at tagrender er renholdte, da vandet ellers finder alternative veje til nedløbsrørene.

Med et abonnement vælger du selv om du vil have besøg én eller to gange årligt, og du behøver derefter ikke at bekymre dig mere om rens af tagrender.

Vi tager kontakt til dig i forvejen, så du er opdateret med vores ankomst og udførsel.

tagrenderens

Hvad koster tagrenderens?

Tagrenderens koster kun kr. 25,00 inkl. moms pr. løbende meter. Vi har en minimumspris på kr. 995,00 inkl. moms pr. opgave, og her vil den typiske danske villa oftest være omfattet af.

Før opstart af rensen opmåler vi den samlede længde, og denne længde vil du blive faktureret ud fra.

Ejer du en større ejendom, eksempelvis erhvervsejendom, er det muligt at prisen vil variere afhængig af adgangsforhold. Det kan også være at du bor i etageejendom, og i de tilfælde vil ovennævnte priser ikke være gældende. I de tilfælde er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi afgive et tilbud på den specifikke opgave.