Fliserens

Fliserens kan gøre en verden til forskel for hvorvidt ejendommens ydre præsenterer fra sin bedste side. Det er bare pænere, når fliserne er enten nylagte eller nyrensede.

Alger og flisepest er et almindeligt problem for danske villaejere, boligforeninger og virksomheder. Derfor er det en nødvendighed, at fliserne behandles løbende, hvis de skal fremstå som nye. Dette kan ske ved algebehandling i lette tilfælde eller ved fliserens i de mere grelle tilfælde.

Skånsom, miljøvenlig fliserens

Vi benytter ikke kemikalier ved fliserens. Vores arbejde udføres udelukkende ved hjælp af rent vand – kun tilsat varme. Enderesultatet står ikke tilbage for andre metoder med kemi.

Du kan opleve at visse udbydere tilbyder rensning af fliser ved hjælp af højtryksrensen. Det bliver fliserne også pænere af, men desværre ødelægger det også overfladen. Det betyder, at du over tid vil skulle leve med de følger der synliggøres i årene efter. Nogle gange vil du også opleve af fliserne efterlades porøse, da de ikke kunne klare det hårde tryk.

Vi udfører fliserens med en specialdesignet overfladevasker. Vi sørger for at vandet opvarmes, og metoden fjerner effektivt alger og de små hvid pletter, kaldet flisepest.

Hvorfor vælge rensning af fliser?

Over tid sker der forandringer i flisernes overflade. Brug af terrassen, skidt og algesporer giver sit tydelige præg på fliser. Fliserne vil ofte bliver mørkere, og alger giver overfladen en grøn belægning samt en mængde hvide pletter, også kaldet flisepest.

Kan man gøre noget ved det? Det er vigtigt, at man sørger for at rense og beskytte sine fliser. En rens kan udføres på mange måder, men vi har valgt en professionel, skånsom og miljøvenlig metode, der sikrer og forlænger flisernes levetid.

En fliserens er altså en investering. Ikke blot i udseendet af ens ejendom, men også i at udskyde en eventuel komplet udskiftning af samtlige fliser, hvilket er en betragtelig dyrere fornøjelse.

Fordele ved fliserens

Forlæng flisernes levetid

Undgå frostsprængninger, porøs overflade og andre følgeskader. Alt skal vedligeholdes. Også fliser! Det danske vejr er hårdt for belægningen, men rensning af fliser kan sikre alger mod at arbejde sig ned i overfladen.

Farvel til glatte overflader

Et algeramt fliseareal bliver meget glat – særligt i fugtigt vejr. Det kan medføre alvorlige faldulykker, og en sikring mod dette er den algebehandling der altid er en del af fliserens, når du vælger Glad Rens.

Øg ejendommens samlede værdi

En præsentabel ejendom er mere værd. Det er simpel logik, men ikke desto mindre virkeligheden. Når du præsenterer dine flisearealer på niveau med resten af haven og ejendommen, kan du sikre en højere værdi ved eksempelvis hussalg.

Misundelige naboer

Det lyder måske i sig selv ikke som en fordel, men hvem ønsker ikke gadens pæneste ejendom? Vi oplever ofte, at naboerne hos vores kunder henvender sig, mens vi er ved at udføre vores opgaver. Det viser klart, at naboerne bemærker din ejendom, og ser de foranringer der sker. Ligesom du selv vil.

fliserens

Hvordan foregår fliserens hos Glad?

1. Indledende gennemgang

Ved ankomst til en ejendom foretager vi en indledende besigtigelse af arealet. Herefter sørger vi for at flisearealet er frit og vandet har mulighed for at løbe frit fra fliserne inden fliserensen går i gang.

Denne del er obligatorisk, når vi udfører rensning af fliser.

2. Fliserens

Step 2 indeholder selve fliserensen med hedvandsanlæg. Her vaskes overfladen ned med 80 grader varmt vand. Opgaven udføres med en specialdesignet overfladevasker, som nænsomt renser overfladen for skidt, alger, flisepest og evt. mos.

Hedvandsrens er naturligvis obligatorisk, når vi udfører fliserens.

3. Imprægnering (tilvalg)

Efter nogen tid når fliserne er ved at tørre op, kan fliserne imprægneres. Vi benytter et produkt som trænger ned i overfladen af fliserne og krystalliseres. Det beskytter efterfølgende flisen for vand, alger, flisepest og skidt. Dermed mindskes risikoen for nye alger og flisepest.

Imprægnering er et tilvalg, vi anbefaler alle kunder at få udført sammen med algebehandling og rens. Det lukker overfladen, der ellers vil være efterladt åben og modtagelig for alger, skidt mv.

4. Fugesand (tilvalg)

Som step 4 i en samlet fliserens-pakke fyldes flisefugerne med fugesand. Dette hindrer ukrudtssporer i at lægge sig mellem fliserne og slå rødder.

Udfejning af fugesand er et tilvalg, og ikke en fast bestanddel af vores fliserens.

Hvad koster fliserens?

Hos Glad Rens er det ikke nødvendigt at tilkøbe samtlige 4 step. Det er naturligvis skønt at kunne læne sig tilbage og se hvordan den samlede pakke klares, mens du hygger dig på sofaen, men har du lyst til selv at tage dig af dele af behandlingen, er det også muligt.

Vi ligger prismæssigt midt i markedet. For den pris får I dog en løsning som hører til blandt branchens bedste. Både hvad angår arbejdets udførsel, men også i valget af produkt til algebehandling og imprægnering.