Algerens

Algerens er blevet mere og mere almindeligt i de danske hjem, hos virksomheder og i institutioner såsom børnehaver, skoler mv. En algebehandling udført på den rette måde er også skånsom og miljørigtig, så ejendom, børn eller miljøet ikke tager skade af kemien.

For kemi skal der til for at dræbe de små organismer der stortrives i det fugtige, danske vejr. Men ifølge lovgivningen på området, er det vigtigt at man benytter de rette produkter, så man ikke skader miljøet eller ender med en større bøde fra myndighederne.

Læs mere om reglerne her: Miljø og Fødevareministeriet

Hvad er alger?

Alger er en fællesbetegnelse for to overordnede grupper, henholdsvis mikroalger og makroalger. Alger er godt for miljøet, og er bl.a. med til at skabe en nødvendig balance i naturen.

Af ovenstående grund er det også vigtigt, at man ikke tager let på bruges af kemi ved algerens. Det kan i værste tilfælde betyde skade på vandløb, dyreliv og ja, dig og mig.

Er det farligt for blomster og grundvand?

Nej. Hvis blade på blomster rammes så meget, at bladene er helt dækkede, vil bladene visne. En blomst hvis blade visner, vil dog ikke dø ud.

Det produkt vi benytter til algebehandlinger er baseret på naturlige aktivstoffer, mættede fedtsyrer, som er nedbrudt, før de når ned til grundvandet. 

Bemærk at vi udelukkende benytter Algefri N. Det betyder, at ovenstående forklaring ikke kan overføres på andre algebekæmpelsesmidler, som andre virksomheder måtte benytte. Desværre benytter en række virksomheder andre, ulovlige produkter. Vi anbefaler, at du altid spørger ind til hvilket produkt din ejendom vil blive behandlet med.

Hvad kan algebehandles?

Der er ikke mange grænser for hvad der kan algebehandles. Vi har igennem tiden udført diverse opgaver, hvoraf følgende eksempler kan nævnes…

  • Facader
  • Fliser
  • Tage
  • Skilte
  • Køretøjer
  • Terrasser
  • …og meget mere!

Er du virksomhedsejer, kender du muligvis til problemer med glatte flisearealer op til virksomhedens indgangsparti, grøn belægning på firma skiltet, algeramt facade (typisk nordsiden af ejendommen) og lignende. Alt sammen kan løses med en algebehandling.

Abonnementsmuligheder

Det er muligt at tegne et abonnement, hvor hele eller blot udsatte områder på din ejendom algebehandles i foråret hvert år.

Ved et abonnement sikres du at din ejendom holdes fri for alger til enhver tid, og du skal ikke selv sørge for bestilling år efter år. Vælger du at bestille en årlig algebehandling af delområder på din ejendom, sørger vi for, i samråd med dig, at affotografere de aftalte områder, så du er sikret en korrekt behandling år for år.

Vi kører med faste priser for algebehandlinger. Du kan få et uforpligtende tilbud ved at benytte kontaktformularen her på siden.

Tegner du samtidig et abonnement, kan du glæde dig over at behandling 2 og efterfølgende behandlinger bliver til en lavere pris, da vi yder trofaste kunder en rabat på abonnementerne.

fliseren