Graffitirens

Afrensning af graffiti

Er I ramt af hærværk på jeres ejendom? Desværre er det ikke længere spørgsmålet om ens ejendom får behov for graffitirens, men derimod hvornår behovet opstår. Dette er særligt gældende, hvis ejendommen er beliggende i et byområde.

Da graffiti smitter, er det vigtigt at man hurtigt bestiller graffitirens, så snart den lokale “kunstner” har været på spil. Det er dog også vigtigt, at opgaven udføres professionelt, og så skånsomt som overhovedet muligt – både for ejendommen og for omgivelserne.

Hos Glad Rens udfører vi på to måneder. Kan vi nøjes med hedvandsrens, foretrækker vi det. Men det er typisk nødvendigt at benytte kemi for at komme i bund og fjerne al farve og afskygninger. Vi udfører altid en test på et mindre iøjnefaldende område, for at sikre at resultatet bliver som ønsket.

Anti-graffiti og serviceaftale

Da graffiti avler mere graffiti, er det vigtigt, at man ikke lader hærværket stå i længere tid uden at reagere på det. Vi ved, at der er mange opgaver der skal sørges for på en ejendom, uanset om du står som ejer eller medlem af en bestyrelse, og derfor har vi gjort det muligt at undgå bekymringer ekstra tidsforbrug med to abonnementstyper.

Vi tilbyder to forskellige abonnementsløsninger.

Abonnement+

Dette abonnement betyder, at I ikke skal løfte en finger. Vi sørger for alt. Priserne begynder så lavt som ved 295,- ekskl. moms om måneden. Pakken indeholder følgende:

  • Ugentlig tilsyn med ejendommen
  • Graffiti fjernes i op til 3 meters højde
  • Re-etablering af anti-graffiti
Tilkaldeabonnement

Ved dette abonnement deltager du selv aktivt. Vi står til rådighed for dine indberetninger, og udfører graffitirens på jeres bestilling. Priser fra kun 150,- ekskl. moms. Pakken indeholder følgende:

  • Tilknytning til let-anmeldelse på GladRens.dk
  • Graffiti fjernes i op til 3 meters højde
  • Op til 4 graffitiafrensninger årligt
  • Re-etablering af anti-graffiti
graffitirens

Markedet for graffitirens flytter sig…

…og vi følger med! Vi holder os opdaterede på branchens nyeste løsninger, både hvad angår graffitirens, imprægnering og anti-graffiti. Teknologien kører i højeste gear, og derfor er det nødvendigt at følge med.

Vi arbejder på at være førende på markedet, så I altid tilbydes den optimale løsning. Vi benytter kun de bedste produkter.

Graffitirens til alle!

Vi udfører graffitirens for alle kundetyper. Om det er private, virksomheder, boligforeninger eller offentlige instanser betyder ikke noget. Graffiti er graffiti, og vi står klar til at give jer en hånd.

Har I et særligt behov eller spørgsmål til vores produkter eller fremgangsmåde, er I meget velkommen til at kontakte os. Vi besøger gerne jeres ejendom, og giver et forslag til en løsning der passer til jeres behov.